Te koop wegens overcompleet! Ik heb deze campagne lááng geleden gebacked omdat ze een mooi lijstje specs voor een zeer nette prijs wisten te presenteren. Ook qua design vond ik deze wat meer organisch ogende dopjes wel aanspreken.

Ook deze fabrikant was flink geplaagd door covid-gerelateerde tekorten en later ook nog eens het shipping drama waardoor ik er nog ruim 20 euro bij mocht leggen voordat ik ‘m kon ontvangen. Konden zij ook niets aan doen.

Máár, je raadt het misschien al: Ik heb niet gewacht en in de tussentijd niet één maar twee andere setjes aangeschaft. Ik probeer graag e.e.a. uit als het om deze tech gaat. :)

Nu wordt het wel erg zonde als ik deze ook zou houden, zoveel uren heb ik niet in een dag om ze te beluisteren..

Ze zijn niet echt gebruikt, ik heb ze alleen kort getest om zeker te weten dat ik een werkend product doorverkoop. Bevestigd!

In vergelijking met mijn Sennheiser TWSII is het geluid wat minder crisp en de bass naar mijn smaak wat te luid (al houden veel mensen daar tegenwoordig wel van), de ANC werkt goed, telefoongesprekken waren zuiver en ook de passthrough doet netjes wat ‘ie moet doen. Je merkt wel dat ze hier niet de budget, maar juist midrange chipset hebben ingezet (waar de Sennheisers en bijv. Sony 4 serie de high-end chipsets gebruiken). Voor deze prijs vind ik het echt een mooi, feature-rijk setje, met enorm lange batterijduur.

Voor meer info kan je de kickstarter pagina altijd even bezoeken: https://www.kickstarter.c…eless-earbuds/description

De vraagprijs is grofweg wat ik er voor heb betaald, ik vind het prima om de verzendkosten te delen – winst vind ik niet nodig als ik er maar iemand blij mee maak. :)

Vragen? Stel ze gerust!

This article originally appeared on https://tweakers.net/aanbod/2859278/tws-earbuds-mobi-hybrid-active-35db-ai-powered-anc-10u-charge-+-90u-case-kickstarter-reward.html